Fijn om kennis te maken

Wanneer jij als ondernemer overweegt om samen te gaan werken met Control Accountancy, is het uiteraard fijn om te weten waar wij voor staan. In de dagelijkse praktijk ben ik, Froukje Hulsen-Hubens, de drijvende kracht achter Control Accountancy. Mijn kernvakgebieden zijn controlling en accountancy en waar nodig zoek ik de samenwerking met specialisten uit mijn netwerk. Overzicht, inzicht en gefundeerd vooruitkijken dat is waar ik voor sta.

Ook ik kijk voordat ik zaken met een bedrijf doe vooraf graag op de over ons pagina van een bedrijf, dus ik begrijp dat jij hier nu ook bent uitgekomen. Daarom stel ik mij graag wat persoonlijker aan jou voor en deel ik ook graag hoe ik kijk naar mijn vakgebied.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin.Mijn ouders hebben al jaren een machinehandel in Beringe. Van jongsaf aan mochten wij al meedraaien in het bedrijf. Van het poetsen van machines, het vouwen van brochures tot later ook de inrichting van het financiele systeem. Daar is voor mij echt de eerste interesse gewekt voor mijn huidige vak. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn lieve ondernemende man Martijn Hulsen die mij als ondernemer 100% steunt, samen hebben we een prachtige dochter. Ons ouderschap vullen we actief samen in zodat we beiden de tijd en aandacht kunnen geven aan zowel ons gezin als de cliënten van onze bedrijven. Sporten en wandelen spelen een belangrijke rol in ons leven. Om mooie dingen te doen moet je een goede conditie hebben, dus we zijn zuinig op onszelf zodat we kunnen knallen als het nodig is.

Als controller en accountant zal het niet verbazen dat ik enorm gek ben op structuur, helderheid en cijfers, overgoten met een flinke dot efficiency. Cijfers zijn voor mij nooit een doel maar een geweldige bron van informatie die ik praktisch toegankelijk wil maken. Cijfers zijn stuurinformatie of dragen de ambitie van groei en resultaatverbetering in zich.

Ik wil dat cijfers waarde hebben en inzicht geven

Onze aanpak

Control Accountancy heeft een eigen beeld bij de werkwijze en toegevoegde waarde van een accountant. Vanuit een diepe kennis van de systematiek en werkwijze binnen ondernemingen hebben wij hier een duidelijke visie op ontwikkeld. Administratie is de basis en niet het doel. Nuttige stuurinformatie ontsluiten, zodat je meer inzicht hebt om beslissingen te nemen. Het inzicht altijd op orde zodat je snel kunt schakelen wanneer de situatie daarom vraagt. Dat is waar wij voor staan.